• +31 6 15 15 47 60 | info@minguspt.nl

Werkwijze

Training

Elke training zal op maat gemaakt zijn waarbij aandacht en je persoonlijke doelstelling centraal staan. Elke training zal verschillend maar toch uitdagend zijn. Je behaalde resultaten, denk hierbij aan gewichten, aflegde (kilo)meters etc, zullen worden bij gehouden, waardoor je behaalde resultaat zichtbaar is voor ons beide.

Na de training zul je een voldaan gevoel hebben en met een glimlach de sportschool verlaten. Meer weten over personal training? Neem dan nu contact op!

Voeding

Ik zal je vragen om gedurende één week je eetpatroon voor mij op te schrijven. Hierdoor krijg ik een duidelijker beeld van je huidige eet patroon en kan ik vanuit daar beginnen met aansturen van je voeding.

Tijdens het opstellen van je voedingsplan zal ik ruimte overlaten voor eventuele wensen en voorkeuren, zolang deze maar passen bij het behalen van je persoonlijke doelstelling.

Tijdens het traject zal je lichaam veranderen, daarmee veranderd het voedingsplan dus ook mee. Je zal dus vaak wisselen van voedingsplan om zo sneller je doelstelling te realiseren. Meer weten? Neem dan nu contact op!

Resultaat

We zullen te werk gaan met een realistische lange en korte termijn doelstelling. De lange termijn doelstelling is ons einddoel, hiervoor stellen wij samen een haalbare deadline. De korte termijn doelstellingen zullen worden gesteld voor een periode van 4 weken, dit zijn uiteraard haalbare doelstellingen op korte termijn.

We zullen wekelijks meten of we op schema liggen voor de gestelde doelstellingen en zullen hierbij ook een korte evaluatie houden omtrent voortgang, voeding en training.